decembrie 11, 2022

Consolele Android MediaBox pentru cei dragi

Consolele Android au intrat de mult în viața noastră față de opiniile sceptice și chiar ostile, la început. Utilizatorii au pornit din considerații, de ce să cumpere 2 dispozitive, dacă puteți lua un televizor simultan cu funcția Smart TV și să nu conectați alt dispozitiv.

Doar la 4-5 ani de la primul val de televizoare inteligente au existat utilizatori nemulțumiți ai unor mărci, de exemplu Philips sau Toshiba, la care majoritatea aplicațiilor tocmai au încetat să funcționeze la un moment dat.

Desigur, televizorul își va consuma într-o bună zi rezerva de putere dacă intenționați să-l utilizați ca centru multimedia complet și nu numai pentru televiziune, dar va fi mult mai ușor să îl actualizați în viitor la modelul actual.

Dar, în aceiași 5 ani, a apărut o platformă convenabilă normală – Android TV și balanțele au virat în direcția avantajelor premierelor TV.

Unboxing TVbox T95 cu memorie de 32 GB și 4 GB de memorie RAM, câteva minute de conectare a cablurilor și nu mai există un televizor vechi plictisitor, iar în locul său primiți un adevărat centru de divertisment.

Pentru mamă – rețete de pe Youtube, pentru tată – un cinema online și cele mai spectaculoase meciuri sportive, copiilor – jocuri, clipuri și cel mai tare serial Netflix.

Da! Această funcție multitasking este principala caracteristică a consolei. Cu accesorii suplimentare, vă puteți folosi televizorul aproape ca un laptop. Chiar și apelurile Skype nu vor fi o problemă. Magazinul de aplicații diferă de versiunea instalată pe smartphone-uri, conține aplicații care sunt adaptate uriașului ecran TV.

Când porniți videoclipul, imaginea este luminoasă și clară, HDR pornește imediat. Fișierele video stocate sunt lansate foarte repede, fără întârzieri. La lansarea 4K de pe Youtube, există , «înghețuri» ușoare, dar odată cu trecerea la rezoluția Full HD, această problemă dispare complet.

În setări este posibil să se acceseze timpul petrecut de copii în rețea. Trebuie doar să creați un profil cu acces limitat, atunci va fi imposibil să utilizați top box-ul fără a introduce o parolă.

Pe site-ul nostru web, puteți alege cu ușurință o ofertă TV care să corespundă cerințelor Dvs. de preț și calitate.