noiembrie 27, 2020

Vă ajută oare acest echipament să salvați televizorul vechi?

Formatul digital modern a înlocuit practic televiziunea. Chiar dacă televizorul dvs. vechi nu acceptă televiziunea digitală, aveți întotdeauna o modalitate de a-l actualiza – și anume să cumpărați un set tvbox.

Setul tv box pentru vizionarea televiziunii prin Internet vă va oferi nu numai difuzarea showu-lui /filmului dorit, ci și bonusuri sub formă de acces la o imagine mai bună și funcții/servicii care nu au fost disponibile anterior. Acest mic dispozitiv se conectează la televizorul dvs. și îl transformă în ceva multifuncțional.

Dstră aveți posibilitatea să priviți filme în internet, să ascultați muzică, sa faceți descărcări de diverse programe utile. Cu alte cuvinte, echipamentul dat are menirea să transforme televizorul în computator, oferindu-i aceleași funcții.

Echipamentele Smart TV sunt clasificate în funcție de sistemului de operare de care dispun:
• Android;
• iOS;
• Google și altele.

De o mare popularitate se bucură dispozitivele pe bază de Android, deoarece dispun de un interface convenabil și sunt compatibile cu browser-ul Google, dispun de Word, PDF, Excel.

Avantajele consolei pentru TV sunt următoarele:
1. Este compatibilă cu softwar-ul cel mai popular
2. Este multifuncțională
3. Configurarea/setarea este foarte simplă
4. Se utilizează ușor și este universal
5. Este mobile
6. Este compactă
7. Dispune de o gamă largă de software pentru citire
8. Calitatea imaginii difuzate este la un nivel foarte înalt

Atunci cînd alegeți echipamentul/dispozitivul /consola decideți ce funcții doriți ca aceasta să îndeplinească. Urmează să vă jucați, să redactați documente sau doar va lărgi funcționalul televizorului. Prețul depinde de capacitatea memorie RAM și puterea procesorului. Pentru vizionarea filmelor/show-urilor este sufficient un dispozitiv care dispune de o capacitate a memoriei RAM de 2Gb. Pentru jocuri este necesar un processor mai puternic și o capacitate de memorie mai mare. Dacă în familia dstră o să apară acest echipament, televizorul va strînge la un loc toți membrii familiei.

Vă sugerăm să optați pentru modelul tvbox T95, pe care îl prezentăm în trei variante diferite, în funcție de nevoile dvs., cu o garanție de 1 an. Puteți afla avantajele acestui model și modul de livrare a acestuia, precum și toate informațiile care vă interesează, apelînd la numărul de telefon: 0 602 911 99.