februarie 16, 2023

VoKino cinematograf online

Abonamentele plătite variază între un dolar și un dolar și jumătate pe lună, în funcție de numărul de dispozitive conectate.

februarie 16, 2023

Night Video Player

O aplicație gratuită indispensabilă pentru vizionarea de servicii de streaming sau de playere cu un sunet care ricoșează enervant.

februarie 1, 2023

Online cinematograf IVI

Unul dintre cele mai populare cinematografe online europene, IVI ofera utilizatorilor peste 10.000 de titluri de filme si seriale de inalta calitate si cu sunet surround, inclusiv in limba originala cu subtitrari. Chiar si fara un abonament platit, puteti gasi un film sau un serial interesant pentru Dvs.

februarie 1, 2023

HDRezka

Aplicatia HDRezka este un client complet gratuit al unuia dintre cele mai populare site-uri de gazduire video HDRezka, cu suport pentru redarea continutului la o calitate de la 240p la 1080p.

februarie 1, 2023

Fork Player

Serviciu video popular Fork Player este destinat vizionarii de multimedia si filme si se deosebeste prin interface-ul lui simplu care seamana cu un browser cu marcaje.

februarie 1, 2023

Glaz.tv

Glaz.TV este o aplicatie TV care prezinta peste 140 de canale rusesti si ucrainene, in majoritate informationale, dar si de sport, divertisment, educational, de filme: Amedia 1, TV 1000, cinema sovietic si KinoMenu.

februarie 1, 2023

ViNTERA TV

Versiunea gratuita a serviciului contina peste 200 de canale in mai mult de 20 de limbi. Alegerea continutului de vizionat este imensa: filme si seriale, canale de stiri si sport, canale de muzica si talk-show-uri de divertisment.