decembrie 4, 2023

Telecomenzile pentru dispozitivele Google TV au baterii „veșnice”

TW Electronics, lider în producția de accesorii pentru playere media și televizoare cu Google TV, introduce o nouă serie de telecomenzi moderne.

Anunțul remarcă absența compartimentelor tradiționale pentru baterii, înlocuite de baterii integrate și panouri fotovoltaice Exeger. Această abordare inovatoare asigură că telecomanda poate fi încărcată nu numai de lumina soarelui de pe pervazul ferestrei, ci și de iluminarea obișnuită a camerei. Această inovație tehnologică a celor de la TW Electronics subliniază angajamentul lor față de soluțiile moderne și dedicarea lor pentru designul inovator.

Telecomanda EXEGER de la TW Electronics pentru dispozitivele Google TV asigură o alimentare continuă fără utilizarea bateriilor. Această tehnologie inovatoare introdusă de TW Electronics urmează dezvoltărilor similare ale unor companii precum Samsung și Amazon. De exemplu, telecomenzile care se auto-încarcă au fost introduse recent de Samsung, iar retailerul Amazon lucrează la o telecomandă fără baterii pentru posesorii de media-console Fire TV. În acest moment, rămâne neclar ce producători de dispozitive Google TV vor alege telecomenzile TW Electronics ca echipament standard.

În prezent, telecomenzile cu căutare vocală devin din ce în ce mai populare în rândul utilizatorilor. G20s este o telecomandă cu căutare vocală care oferă o serie de avantaje față de telecomenzile tradiționale. Această telecomandă va transforma interacțiunea dvs. cu tehnologia într-o adevărată plăcere.

Principalele caracteristici ale Airmouse G20s:

  1. Libertate wireless: Uitați de cabluri și restricții. G20s funcționează wireless, oferindu-vă libertate totală de mișcare în interiorul camerei.
  2. Accelerometru și giroscop încorporate: senzorii avansați vă permit să urmăriți cu precizie mișcările dispozitivului, răspunzând la fiecare gest al dvs. Acest lucru face ca navigarea să fie cât mai intuitivă și mai comodă posibil.
  3. Compatibilitate universală: Airmouse G20s acceptă o gamă largă de dispozitive, inclusiv televizoare smart, playere media, computere și console de jocuri. Aveți o singură telecomandă pentru toate dispozitivele dumneavoastră.
  4. Căutarea vocală vă permite să accelerați în mod semnificativ procesul de căutare a informațiilor.

Posibilitatea de a cumpăra Airmouse G20s în Moldova cu livrare este oferită de magazinul online Tvbox.md.