Top oferte produse

Publicații

Funcții inutile ale televizoarelor cu Android TV, pentru care nu merită să plătești

Vă prezentăm caracteristicile inutile ale televizoarelor cu Android TV pentru care nu ar trebui să plătiți prea mult.

Caracteristici utile ale televizoarelor cu Android TV

Televizorul Android TV oferă multe funcționalități utile pentru fanii tehnologiei moderne.

VoKino cinematograf online

Abonamentele plătite variază între un dolar și un dolar și jumătate pe lună, în funcție de numărul de dispozitive conectate.

Night Video Player

O aplicație gratuită indispensabilă pentru vizionarea de servicii de streaming sau de playere cu un sunet care ricoșează enervant.

Vă vom ajuta să alegeți TV box potrivit

  Datorită TV BOX, vă puteți transforma televizorul într-un SMART TV cu drepturi depline. Acest set-top box este o soluție universală care vă permite nu numai să vizionați YouTube, canale TV online IPTV, să răsfoiți pagini web, să conectați oricare dintre aplicațiile disponibile în Play Market.

  Cum să faci dintr-un televizor obișnuit - SMART TV, mediabox te va ajuta să economisești

  Majoritatea televizoarelor moderne sunt echipate cu opțiunea unui smart tv încorporat. Dar dacă televizorul tău este încă relativ tânăr, nu ai de gând să cumperi unul nou, dar chiar vrei să-i extinzi capacitățile?

  Achiziționarea Android TVbox rezolvă problema și economisește bani. Poate fi conectat la orice televizor cu intrare HDMI.

  Deci, ce opțiuni aveți:
  • Calitate ridicată a imaginii.
  • Acces la aplicațiile preferate YouTube sau YouTubeKids. A doua versiune a serviciului presupune verificarea materialelor descărcate. În acest caz, conținutul pentru adulți este complet exclus.
  • Acces la televiziunea terestră. Puteți folosi atât versiunea gratuită, cât și cea plătită. Costul depinde de pachetul de canal care vă interesează.
  • Utilizați TVbox ca o consolă de jocuri. Jocurile pot fi descărcate de pe Play Market.
  • Conectarea unei camere web vă permite să efectuați apeluri video în aplicații precum Viber, Skype etc.
  • Ascultați muzică, cărți audio și diverse posturi de radio. Pentru aceasta se folosesc servicii speciale care oferă o bază de date mare de muzică.

  Instalarea consolei va dura foarte puțin. Ușurința în utilizare este un alt avantaj. Conectați set-top box-ul la televizor cu un cablu HDMI, conectați sursa de alimentare la o priză și porniți butonul de pornire de pe televizorul prealimentat. Când pornește caseta TV, trebuie să vă conectați la rețeaua WI-FI, pentru a face acest lucru, introduceți parola pentru accesarea rețelei.

  Dacă datele introduse sunt corecte și se obține accesul la Internet, atunci puteți începe să le utilizați. PlayMarket este deja preinstalat cu acces complet pentru tine. Alegeți aplicațiile de care aveți nevoie și bucurați-vă.

  Puteți aplica pentru un set-top box performant și ieftin pe site-ul nostru: tvbox.md sau la numărul de telefon: 0602 911 99. Împărtășiți-vă impresiile cu noi când cumpărați Tvbox. Vom fi bucuroși să vedem recenziile clienților noștri în rețelele noastre sociale.