TV BOX pentru vizionarea canalelor IPTV bazat pe versiunea Android 10

Televiziune Smart TV în Moldova și set TVBox pe Android 10

De ce aveți nevoie de un set top-box pentru televizorul Dstră?

Datorită setului TV Box o să puteți transforma televizorul Dstră în Smart TV. Acest set este o soluție universală care vă permite nu numai să vizionați filmulețe pe Youtube, să priviți canalele IPTV online, să navigați în internet, dar puteți descărca și orice aplicație din Play Market. 

Vă vom ajuta să alegeți set-ul pentru TV-ul dstră!
Nu ezitați să ne contactați! 0 602 911 99

Mai aveți întrebări fără răspuns?

Caracteristici, avantaje și nu numai!

Funcțiile setului Android pentru TV:
Acest set vă permite să comunicați în rețelele sociale și să priviți TV online.

Puteți naviga în internet folosind orice Browser.

Dacă televizorul dstră nu dispune de browser, acesta poate fi descărcat și instalat foarte ușor. Setul nostru deja dispune de toate cele necesare și puteți deodată să intrați pe poșta dstră Google.

Setul nostru smart tvbox o să fie pe placul copiilor, datorită faptului că poate deschide multe jocuri și alte programe utile.

Sfat util: în cazul cîn procurați setul smart tvbox pentru a vă juca, atrageți atenția la consola care dispune de mai multă memorie RAM și are un procesor mai puternic.

Această consolă poate fi utilizată drept o alternativă a computatorului. Pentru ca acest lucru să fie posibil urmează să conectați consola noastră la televizor cu ajutorul unui cablu HDMI, să conectați tastatura și mouse-ul în portul USB. Acest lucru o să vă permită să redactați texte\tabele. O să vă ajute să faceți prezentări și să redactați fotografii.

Citirea și păstrarea informației în orice tip de format. Puteți asculta și vizualiza informația din mediul online, dar și de pe unitățile de memorie externă(flash) și internă(memoria telefonului).

Sfat util: Consola care dispune de o capacitate de memorie mai mare vă oferă posibilitatea să păstrați pe ea fotografii, documente și cărți electronice. 

Această consolă poate transforma televizorul dstră într-un adevărat media-centru. Achiziționînd această consolă ve-ți putea extinde funcționalitea televizorului dstră. Puteți procura o consolă performantă și la un preț redus de pe site-ul nostru. De asemea, puteți primi orice informație apelînd numărul de telefon: 0602 911 99.

Odată cu apariția restricțiilor privind difuzarea unor canale, cererile pentru seturi-le smart tvbox cresc în fiecare zi. Necătînd la faptul că aceste console sunt foarte populare, nu toți utilizatorii cunosc eficiența acestui set.

Cu ajutorul consolei puteți viziona diverse canale prin intermediul Internetului. Pentru aceasta se folosește aplicația IPTV sau orice browser pentru navigare în internet.

Majoritatea folosesc consola pentru a viziona filmulețe prin youtube, aplicația IVI și altele. 

Noi suntem o companie care oferă dispozitive de calitate. Oferim garnție la producție și suntem prietenoși și competenți.
Oferim garanție la toate dispozitivele pe termen de 12 luni de zile;
Efectuăm livrarea gratuită a dispozitivelor pe întreg teritoriul Moldovei
Oferim clienților noștri posibilitatea de a primi cashback
Oferim asistență tehnică și răspundem la oricare întrabare care poate apărea ulterior
Suntem deschiși pentru cooperare și pentru parteneri

Cum transformi un televizor obișnuit în SMART, echipamentul nostru Tvbox te ajută să economisești

Majoritatea televizoarelor moderne dispun de opțiunea Smart. În cazul cîn televizorul nu dispune de această opțiune, iar posibilitatea de a procura un al TV nu este posibilă, puteți extinde capacitățile acestuia cu ajutorul echipamentului nostru.

Dacă ve-ți achiziționa echipamentul Android Tvbox o să economisiți bani și o să îl puteți conecta la orice televizor care dispune de intrare HDMI. Așadar, iată care sunt oportunitățile:

Calitate înaltă a imaginii

Acces la Youtube și YoutubeKids. A doua versiune a serviciului vă permite să verificați ce privește copilul dstră. În cazul dat, conținutul pentru adulți este complet exclus.

Acces la televiziunea on-air(care merge în direct), puteți folosi versiunea gratuită, cît și cea contra cost/cu plată. Costul depinde de pachetul de canale care vă interesează.  Puteți folosi echipamentul ca o consolă pentru jocuri. Jocurile pot fi descărcate din aplicația PlayMarket.
Conectarea unei camere web face posibilă efectuarea de apeluri video prin intermediul următoarelor aplicații: Viber, Skype, etc.
Puteți asculta muzică, cărți audio și posturi radio. Pentru aceasta sunt folosite servicii speciale care oferă o gamă largă de muzică.

Instalarea necesită foarte puțin timp. Utilizarea acesteia nu necesită cunoștințe speciale. Dstră conectați consola la televizor prin intermediul cablului HDMI, conectați sursa de alimentare la priză și porniți televizorul. Cînd consola se va încărca, urmează să vă conectați la rețeaua WI-FI introducînd parola pentru acces.

Dacă datele introduse au fost corecte, puteți începe a vă folosi de echipament. Puteți accesa aplicația PlayMarket și descărca toate aplicațiile de care aveți nevoie.

Puteți comanda echipamentul pe site-ul nostru: tvbox.md sau pe numărul de telefon: 060291199. Împărtășiți-vă cu impresiile dstră după ce a-ți procurat echipamentul. Vom fi bucuroși să vedem recenziile dstră pe rețelele de socializare. 

TVBOX
TVBOX
TVBOX

Ofertă specială doar pentru dstră. Grăbiți-vă!

O să vă ajutăm să alegeți echipamentul TVBOX potrivit

  • Youtube versus televiziune. Este cu mult mai comod de privit youtube la ecranul televizorului – mai multe detalii
  • Consolă pentru TV, ce reprezintă și ce tipuri există – mai multe detalii
  • Vă ajută oare acest echipament să salvați televizorul vechi? – mai multe detalii
  • De ce echipamentul pentru televizor este ”inteligent”? – mai multe detalii
  • Cum consola pentru televizor extinde funcționalul acestuia? – mai multe detalii
  • Consola poate fi procurată online de la Chișinău cu livrare în toată Moldova – detalii
  • Aplicațiile necesare pentru setul tvbox platforma android – mai multe detalii

Linkuri utile cu privire la televiziunea IP digitala

Plasați cererea chiar acum! 

 sau apelați  ☎ 0 602 911 99

© 2022 Android TV BOX pentru vizionarea canalelor online și YouTube în Moldova.
Creat de vad.studio promo iSEO