noiembrie 27, 2020

Consolă pentru TV, ce reprezintă și ce tipuri există

Acest echipament este conceput pentru a vizualiza diverse conținuturi media la un televizor obișnuit. Dispozitivul pentru a funcționa necesită conexiune la internet.

Conexiunea are loc atît prin cablu cît și fără cablu/wireless. De asemenea, este posibil de a reda informația din telefon, notebook pe ecranul televizorului.

Setul de aplicații și servicii (precum: TorrentStreamController, SPB TV, MeGoGo, SopCast, Zoombу, TuneInRadio) care sunt disponibile pentru Android depind de model. Este funcțiunea de a vizualiza informația necesară de pe carduri de memorie externe, care vă oferă acces la jocuri și vizionarea în direct a emisiunilor. În cazul cînd nu aveți posibilitatea să procurați un televizor Smart sau credeți că din cauza vîrstei nu o să înțelegeți toate funcțiile, cea mai simplă soluție este achiziționarea acestui echipament.

Acest set tvbox o să transforme televizorul dstră în Smart tv lărgindu-i funcționalul. Astfel, ve-ți economisi banii din buget, dar totodată fiecare membru al familiei va primi acea multifuncționalitate de care avea nevoie găsindu-și programa/funcțiunea preferată.

Echipamentul smart tvbox este de 2 tipuri:

1. Stick. Acest tip de echipament se aseamănă cu un flash de tip usb. SmartTVStick se conectează la televizor prin intermediul HDMI sau cu ajutorul unui adapter. Este folosit pentru a afișa pe ecran un conținut video de înaltă calitate. Adapterul Wi-Fi încorporat primește și trimite semnale către rețeaua wireless. Necătînd la faptul că acest echipament este foarte compact, el are un processor destul de puternic, memorie RAM mare și accelerator video.

2) Cutie/boxă. Dispozitivul arată ca o cutie pătrată și dispune de mai multe funcții decât un stick. Smart TV Box este echipat cu un număr mare de sloturi usb. Acest lucru face posibilă conectarea mai multor cabluri și dispozitive la acestea. Smart box-ul are un procesor puternic și o capacitate mai mare a memoriei interne. Datorită funcționalității extinse, costul acestui dispozitiv este mai mare.

Achiziționînd de la noi consola pentru telizorul dstră: TV BOX eco, TV Box Standart sau TV Box premium, primiți nu doar un produs de calitate, dar și un an de garanție. Plasați comanda pe site-ul tvbox.md sau la numărul de telefon 060291199. Noi oferim calitate la un preț avantajos.