octombrie 27, 2020

YouTube a cucerit lumea

Interesul utilizatorului pentru serviciile noi care sunt din abundență pe orice Smart Tv box Android nu este o noutate pentru nimeni. Televiziunea clasică nu poate rezista competiției. Dacă acum 5 – 6 ani YouTube era încă considerat topul celor tineri, acum toati utilizatorii folosesc aplicația. Desigur, acesta este cel mai popular serviciu, deoarece este convenabil în găsirea conținutului și utilizatorul însuși poate ajusta calitatea dorită a imaginii. Pătrunderea activă a YouTube în spațiul nostru  a început cu mult timp în urmă cu apariția primelor televizoare inteligente. Acum, televizorul este din ce în ce mai sofisticat. Dar dacă doriți să urmăriți ceva anume, mergeți în continuare pe YouTube.

Al doilea val de top box-uri de popularitate a venit odată cu apariția Android TV, platforma  este convenabilă și ușor de înțeles pentru toți utilizatorii, utilizarea sistemelor anterioare nu a fost atât de confortabilă. Chiar și persoanele în vârstă pot face față cu ușurință la Android.

Ce este SmartAndroid TV și în ce este diferit de alte sisteme Smart TV?

Prin „Smart TV”, indiferent dacă înțelegem un televizor inteligent sau un top box pentru Android, ne referim cel mai adesea la un dispozitiv cu capacități multimedia. Smart TV rulează pe un anumit sistem de operare, are propriul software, browser încorporat și mai multe servicii video, care se potrivesc utilizatorilor puțin experimentați.

Statisticile arată că persoanele mature (22 – 44 de ani) doresc acum să aleagă conținutul în mod selectiv, atunci când le este convenabil să urmărească și preferă un ecran mare, decât o diagonală modestă a unui laptop. Prin urmare, top box Android Smart TV devin din ce în ce mai populare dispozitive pe termen lung pentru vizualizarea conținutului.

Modelele de pe Android TV Box 4k reproduc fără probleme chiar și conținutul de înaltă rezoluție al imaginii, atât de pe un suport extern, cât și când redați canale HD IPTV, conținut video YouTube.

Un top box Android cu o capacitate mare de memorie RAM, un procesor puternic și un accelerator de trafic bun va încânta nu numai cu redarea video lină. Cu accesorii suplimentare, puteți forma chiar și chat prin mesagerii sau Skype.

La modelele cu 2 Gigabytes de RAM, va fi suficient să selectați o calitate a imaginii cu rezoluție mai mică. La televizoarele de 32 inchi, orice calitate video, chiar și o rezoluție modestă (HD), va arăta decent, pe un ecran de 40 inchi, Full HD va fi optim.

Înainte de a cumpăra un top box inteligent, luați în considerare nevoile Dvs., ce conținut ar trebui să fie lansat pe acesta, cu ce aplicații doriți să lucrați. Exista o regulă universală la achiziționarea de echipamente – cu cât este mai mare rezerva de capacitate pe care ați pus-o la achiziție, cu atât veți fi mai mulțumit de funcționarea dispozitivului. O selecție de console moderne pentru Android 10 pe site-ul nostru Vă va ajuta să vă determinați dorințele.