decembrie 11, 2022

Smart TV Box în Moldova cu PlayMarket, Youtube și Google Chrome

Secolul 21, cu tot multiculturalismul și toleranța sa, pare să separe oamenii din ce în ce mai departe unul de celălalt. Și acum am fost sfătuiți să nu ne adunăm în grupuri mari, să rămânem mai mult acasă. Din anumite motive, acest lucru nu a contribuit la o relație armonioasă între diferite generații.

Dar dacă priviți situația altfel: dacă se dovedește că echipamentul nu ar trebui să fie selectat conform obiceiurilor noastre, ci dimpotrivă, obiceiurile se formează pe baza tehnologiei disponibile. Și dintr-o dată prefixul care a apărut în familia ta va readuce tradiția de a viziona filme împreună seara, de a discuta despre ceea ce a fost urmărit, construind astfel punți între generații.

Cu siguranță, fiecare membru al familiei va găsi ceva interesant pentru el însuși, în afară de funcția sa de bază – vizionarea canalelor, accesarea cinematografelor online și Youtube. Mai ales dacă alegeți varianta T95 cu 4 GB memorie RAM și 32 GB memorie internă.

De exemplu, producătorii au furnizat top box-ul cu un receptor Miracast. Copiilor le va plăcea cu siguranță această caracteristică interesantă. O tehnologie care poate recrea conținutul fișierelor media și poate afișa o copie exactă a afișajului unui dispozitiv mobil pe ecranul televizorului. Nu este magic că, printr-o singură atingere, prin conexiune fără cablu sau cabluri, copiați imaginea de pe telefon la televizor în timp real. Poate fi convenabil pentru învățare dacă trebuie să demonstrați rapid ceva unui număr mare de persoane, să arătați fotografii sau documente de pe telefon.

Prefixul are caracteristici remarcabile:

  • Cea mai recentă versiune a sistemului lansată pe piață este Android 10 / 11 / 12
  • Cel mai nou procesor de la Allwinner – H616
  • Procesor grafic: Mali-G31 MP2. Placă video foarte bună, puternică, va proteja împotriva «înghețurilor», din jocuri și videoclipuri.
  • Dacă 32Gb nu este suficient pentru dvs., puteți extinde capacitatea cu un card flash micro-sd de până la 64Gb.

Meniul este simplu și direct. Desktopul este format din comenzi rapide pentru mai multe aplicații preinstalate: PlayMarket, Youtube, Google Chrome. Puteți adăuga alte aplicații utilizate frecvent după cum doriți, pentru a nu le căuta în meniu.