noiembrie 27, 2020

Echipamentul tvbox pe platformă android poate fi procurat în Moldova

Tvbox pe platforma Android este un dispozitiv mic, care este conceput pentru a extinde funcționalitatea unui televizor obișnuit. Dispozitivul se bazează pe sistemul de operare android, iar utilizarea acestuia nu este mai dificilă decât utilizarea unui smartphone.

Instalarea echipamentului depinde de modelul televizorului dstră. Dacă vorbim despre modele moderne, atunci configurarea nu va dura mult timp. Găsiți portul din spate sau lateral marcat HDMI și conectați la acesta echipamentul tvbox.

După aceea, conectați adaptorul de alimentare la setul tvbox și schimbați modul de afișare în setările TV alegînd HDMI. Același curs de acțiune este prevăzut și pentru monitoarele moderne. Dar dacă are numai conectori VGA și DVI, atunci veți avea nevoie de adaptoare suplimentare. Dacă doriți să „prelungiți” durata de viață a unui televizor telescopic vechi, atunci conexiunea se face folosind aveți nevoie de un cablu 3RCA-3RCA, prevăzut cu trei lalele la fiecare capăt. În cazul dat, trebuie să găsiți un echipament tvbox care să corespundă cerințelor dstră.

De asemenea, android tvbox poate fi conectat la mai multe dispozitive simultan: la unul – prin HDMI, la celălalt – prin RCA.
Echipamentul tvbox poate fi conectat la Internet printr-un router wi-fi sau utilizând o interfață Ethernet.

Dacă telecomanda nu este suficientă pentru ca dvs. ușor să efectuați diverse operațiuni, puteți conecta un mouse, tastatură, gamepad. Este permisă conexiunea prin porturi USB sau utilizarea diferitelor interfețe wireless.

Puteți plasa comanda pentru un android tvbox productiv și ieftin în Moldova accesînd linkul: tvbox.md sau prin numărul de telefon: 0 602 911 99 și veți primi un dispozitiv configurat, gata să funcționeze imediat după conectarea la televizor.