noiembrie 27, 2020

Consola poate fi procurată online de la Chișinău cu livrare în toată Moldova

Setul tvbox primește un semnal, îl convertește și îl transmite la televizor fie în format simplu, fie în format digital (prin portul HDMI). Utilizarea setului tvbox poate îmbunătăți semnificativ calitatea imaginii, indiferent cât de modern este televizorul.

Puteți conecta setul la televizoarele vechi /alb-negru, în cazul dat calitatea imaginii depinde de rezoluția ecranului.

Televiziunea analogică devine treptat un lucru din trecut, iar formatul digital este pe primul loc. Nu toată lumea folosește Smart TV. Chiar și în cazul cînd televizorul nu acceptă televiziunea digitală, este posibil să-i extindeți funcționalitatea conectând consola inteligentă.

Experiența clienților noștri:

Clientul și-a reînnoit televizorul, televizorul vechi – a fost dăruit părinților. El a decis să transforme televizorul în unul Smart și a procurat de la noi setul tvbo. Nu a fost dificil să cumpere echipamentul în Chișinău. Acum părinții clientului nostru au ocazia să urmărească atât filmele noi, dar și filmele lor preferate din trecut. Clientul a fost deosebit de bucuros că nu a durat mult să configureze echipamentul, deoarece deja totul este preinstalat și dstră nu trebuie să petreceți mult timp pentru setare.

Varietatea dispozitivelor pe piață creează o problemă de alegere.

La ce trebuie să atrageți atenția procurînd așa tip de echipament?

• Porturile de conectare. Pentru a conecta setul tvbox la televizor, ambele dispozitive trebuie să dispună de porturi de conectare. Acestea pot fi: RCA, SCART sau HDMI. Dacă nu există astfel de ieșiri, atunci poate fi utilizat un adaptor. Aflați pentru început ce porturi de conectare sunt la vechiul dvs. televizor.

• Rezolutia ecranului. Dispozitivele moderne sunt capabile să proiecteze un semnal de înaltă calitate – HD, Full HD, 4K. Definiția standard SDTV practic nu mai este folosită. Cu toate acestea, calitatea imaginii depinde, printre altele, de rezoluția ecranului.

• Internet și TV. Astăzi, majoritatea furnizorilor de Internet oferă clienților posibilitatea de a se uita la televizor prin Internet, adică IPTV. Dacă furnizorul are probleme cu internetul, nu veți avea nici televiziune. Dar, în același timp, un număr mare de canale vă sunt disponibile la o calitate digitală excelentă.

• Funcții suplimentare disponibile la modelele mai scumpe. Pe lângă recepționarea și transcodarea unui semnal, dispozitivul îndeplinește următoarele funcții: vizionare amânată, înregistrarea transmisie și altele.

Dacă televizorul dvs. vechi este de o marcă bună și nu îi lipsește decât o funcția Smart atunci setul tvbox este ceea de ce aveți nevoie. Noi vă oferim diverse modele la cel mai bun preț pe piață. Puteți obține o consultație apelând la numărul de telefon: 0 602 911 99. Costul setului depinde de puterea procesorului și de capacitatea memorie RAM. În consecință, un dispozitiv relativ ieftin poate fi achiziționat pentru a viziona filme și videoclipuri, un dispozitiv mai puternic și mai scump este necesar pentru a juca jocuri.