noiembrie 27, 2020

Iptv pe echipamentul în bază de Android TVbox: cumpărați și configurați

În legătură cu deconectarea televiziunii analogice și trecerea la cea digitală, a sporit cererea de decodificatoare TV și numărul de întrebări privind configurarea acestora a crescut semnificativ. Majoritatea și-au pus întrebarea dacă merită să achite serviciile operatorilor, dacă pot viziona canale gratuit.

Nu este suficient doar să cumpărați setul tvbox, pentru a accesa magazinul de aplicații și a lansa canale IPTV, este important să îl configurați corect. Odată cu apariția unui număr mare de modele ieftine și de înaltă calitate, nu este dificil să alegeți setul tvbox potrivit pentru familia dvs.

Vă vom ajuta să conectați IPTV la orice TVbox pe sistemul de operare Android. Puteți procura o listă de redare a emisiunilor direct de la furnizorul dvs., dar haideți să o luăm de la început.

De ce aveți nevoie pentru ca IPTV să funcționeze? Ați primit setul tvbox, l-ați conectat la rețeaua dstră WI-FI, a-ți intrat în contul dstră Google.

În continuare ve-ți avea nevoie de următoarele:

• Instalați aplicația pentru funcționarea IPTV. Puteți descărca această aplicație de pe PlayMarket. De asemenea, puteți descărca oricare aplicație care acceptă formatul listei de redare, cele mai bune sunt: IPTV, Kodi, OttPlayer, Lazy IPTV, Perfect Player IPTV.

• Playlistul cu canalele selectate poate a fi adăugat la aplicația noastră.
Adesea furnizorii furnizează aceste playlisturi contra unei mici taxe sau pot fi incluse în pachetul dvs. de aplicații. Există un număr mare de playlisturi gratuite în rețea, singurul lor dezavantaj este că, din când în când, vor trebui actualizate. De fapt, este doar un document text cu o listă de link-uri către canalele de difuzare online.

Pe baza recenziilor, selectați un playlist gratuit, care se actualizează automat pentru IPTV. Trebuie să-l descărcați de pe site și să-l salvați în memoria tvbox, apoi acesta se va actualiza singur.

Atenţie! Noi avem grijă de clienții noștri – am instalat și configurat totul pentru ca echipamentul să funcționeze imediat după despachetarea și conectarea acestuia. Aplicațiile și playlistul de care aveți nevoie sunt deja salvate și configurate, tot ce trebuie să faceți este să conectați cablul HDMI și sursa de alimentare. Setul tvbox pe care vi-l oferim, este o oportunitate excelentă de a viziona gratuit un număr nelimitat de canale TV din întreaga lume fără a fi nevoie ca să procurați alte echipamente suplimentare.

Puteți plasa comanda accesînd linkul: tvbox.md sau puteți afla mai multă informație prin telefon: 0 602 911 99. Vom livra produsul pe întreg teritoriul țării. Suntem încrezuți de calitatea produselor noastre și oferim garanție pe termen de un an de zile.