noiembrie 27, 2020

Cum consola pentru televizor extinde funcționalul acestuia?

De câțiva ani, pe piața electronică a apărut un astfel de gadget precum consola pentru televizoare. În special pentru modelele care au fost cumpărate în urmă cu câțiva ani, când televizoarele inteligente erau foarte scumpe, aceast gadget este a doua șansă pentru televizorul dstră care din anumite motive nu poate fi schimbat.

Această consolă transformă televizorul într-un mini computator, care nu este poate foarte puternic, dar vă permite cu ușurință să navigați pe internet, să vizualizați filme și să discutați prin intermediul rețelelor de socializare.

Sistemul de operare android este foarte ușor de utilizat și vă conferă următoarele posibilități:

1) Serviciile Google. Când porniți dispozitivul pentru prima dată, va trebui să vă creați un cont (sau să vă conectați la contul dvs.). După această procedură, vi se oferă acces la serviciile GooglePlay: Filme, Muzică, Jocuri.

Atenție: noi vindem echipamentul care deodată poate fi folosit. Aveți acces la PlayMarket, iar setul de cele mai populare/necesare programe este instalat.

2) Internetul. Dispozitivul oferă acces complet la Internet direct de pe ecranul televizorului. Puteți naviga pe Internet, puteți verifica e-mailul, puteți intra în rețelele sociale. Datorită faptului că dispozitivul este conectat la Wi-Fi, Internetul ar trebui să funcționeze fără întrerupere. Tastatura virtuală vă permite să introduceți și text. La modele mai ieftine căutarea cu ajutorul vocii nu este posibilă.

3) Video. Prin intermediul consolei televizorul poate reda videoclipuri de orice format atât de pe site-uri, cât și de pe un suport de memorie externă. Absența pauzelor publicitare este un alt avantaj al televizorului inteligent. Decodificatoarele TV vor încânta nu numai adulții, ci și membrii mai tineri ai familiei: aceștia avînd acces la desene animate și jocuri.

4) Aplicații. Puteți instala diverse programe de birou, puteți descărca aplicații de divertisment din PlayMarket și multe altele.

5) Skype. Conexiunea Skype de pe televizor vă permite să vedeți perfect interlocutorul. Nu mai ești limitat în comunicare, chiar dacă ai un telefon mobil simplu.

În plus, o astfel de consolă inteligentă este un cadou minunat pentru persoanele în vârstă. Recenziile utilizatorilor dovedesc acest lucru. Urmează doar să o conectați și să o configurați. Mai mult ca atît, noi deja ne-am ocupat de toate. Sunați la numărul de telefon 0 602 911 99, vă vom oferi consultație cu plăcere.

Puteți procura echipament de o înaltă calitate la un super preț în Moldova accesînd: tvbox.md. La noi găsiți cel mai bun preț!