decembrie 11, 2022

Un cadou minunat pentru părinți – mediabox IPTV

Dacă ați decis brusc să cumpărați un televizor nou, probabil că rudele, dar și consultantul din magazin, în primul rând, vă va propune să achiziționați un televizor modern cu o funcție completă de Smart TV. Este într-adevăr foarte convenabil ca nimeni altcineva să nu formuleze ghidul de program pentru Dvs. Lăsați pe cineva să urmărească în continuare televiziunea clasică și puteți viziona doar ceea ce vă place cu adevărat.

Dar ce ați spune dacă veți afla că există o modalitate de a vă actualiza televizorul actual fără a face o achiziție costisitoare în timpul crizei?

Singura condiție prealabilă este să aveți acces la Internet. Poate fi fie o conexiune prin cablu, fie o rețea WI-FI fără fir.

Cu top box-ul T95, televizorul Dvs. nu numai că va putea extinde în mod semnificativ accesul la transmisiile de televiziune, veți putea accesa internetul, urmări Youtube, juca jocuri, chiar merge la colegii de clasă. În acest caz, costurile Dvs. vor fi incomparabil mai mici.

Sincer, majoritatea utilizatorilor se limitează la canalele IPTV și urmăresc conținutul de pe Youtube și din cinematografele online, deoarece acest lucru este mai suficient pentru a se menține o ocupație în timpul liber.

Chiar și modelul „cel mai tânăr” al liniei T95 cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB de stocare internă poate rezista cu demnitate la această sarcină de lucru, fără întârzieri. Memoria poate fi extinsă cu ușurință până la 64 GB cu un card de memorie micro-sd, astfel încât să puteți vizualiza arhiva video sau fotografiile familiei dvs. ulterior.

Noi am efectuat teste, iar top box-ul cu doi gigaocteți de RAM a conlucrat bine cu unitatea de testare:

  • Redarea pe Youtube a fost curată și lină, fără pauze sau decalaje ale pixelilor. Diagonala televizorului nostru nu necesita o rezoluție mai mare decât Full HD. Lansarea filmului în cinematografia online a fost, de asemenea, satisfătoare ca viteză.
  • Top box-ul este deja preinstalat cu o aplicație pentru vizionarea emisiunilor și o listă de redare cu mai mult de o sută de canale. Acest lucru este cu adevărat impresionant în comparație cu ceea ce oferă operatorii de televiziune prin cablu.
  • Nu am ezitat și am verificat dacă prefixul video 4K va fi afișat așa cum se menționează în adnotare. Și s-a dovedit că într-adevăr face față, în pofida prețului său destul de mic. Imaginea arată grozav și Vă va oferi o adevărată plăcere. Derularea se efectuează instantaneu, imaginea nu se despart în mozaic și nu îngheață.

Pentru a rezuma, acesta este un top box bine optimizat al celui de-al 10-lea Android pentru vizualizarea de înaltă calitate a conținutului FullHD online sau din media Dvs.

Un cadou minunat pentru părinți. O modalitate excelentă fără să cheltuiți bani pe un televizor nou, ci să actualizați pe cel actual.