decembrie 11, 2022

Ce ar trebui să căutați atunci când alegeți un dispozitiv TV?

«Update» pentru televizorul

Un decodificator TV este un cuvânt pe care toată lumea l-a auzit, dar nu toată lumea știe de ce este nevoie și ce oportunități îi oferă.

Vă informăm de ce decodificatoarele merită atenție și de ce nu ar trebui să plătiți mai mult pentru Smart TV atunci când cumpărați un televizor. Când sunteți în căutarea unui nou televizor, consultantul din magazin, în primul rând, vă îndeamnă să achiziționați un televizor modern cu o funcție completă Smart TV. S-ar părea că totul este logic, dar  de ceva timp,   a provocat chiar și un declin al interesului pentru console. Într-adevăr, este foarte convenabil ca nimeni să nu-ți controleze traficul și doar tu să decizi ce și când să privești.

Dacă, la câțiva ani după primul val de televizoare inteligente, nu ar apărea utilizatori nemulțumiți ai unor mărci, pentru care nu au fost lansate actualizări. Majoritatea aplicațiilor au încetat să funcționeze la un moment dat. Mulți dintre proprietarii unor astfel de televizoare au fost nevoiți să cumpere încă un dispozitiv TV. Respectiv, de ce să plătești mai mult? Mai mult, în practică, este mai convenabil să scoateți partea software dintr-un ecran scump într-o unitate separată ușor de înlocuit.

Avantajele televiziunii digitale în comparație cu antenele analogice și de satelit: varietate de conținut, imagine frumoasă, semnal puternic, dimensiunea compactă a top box-ului vă permite să o luați chiar și în călătorii.

În vasta lume a gadgeturilor, consolele Android au propria lor lume separată, cu propriile brend-uri, procesoare și aplicații. Pentru a vă actualiza televizorul, trebuie doar să selectați opțiunile dorite.

Ce ar trebui să căutați atunci când alegeți un dispozitiv TV?

Procesor

Menționăm că o încercare de a economisi bani și de a lua „mai ieftin” poate duce la costuri suplimentare. După un an, aplicațiile vor avea nevoie de mai multă capacitate, iar hardware-ul poate deveni depășit. Luați modelul cu rezervă de putere maximă pe care vi-l puteți permite, astfel încât consola să vă servească timp îndelungat. Cu cât numărul de nuclee este mai mare și viteza de funcționare a procesorului, cu atât consola va procesa mai repede sarcinile sau comenzile.

Cantitatea de memorie RAM

Acesta este al doilea punct important pe care nu vă recomandăm să economisiți bani, deoarece este responsabil și pentru viteza dispozitivului. Un gigabyte de memorie nu este suficient pentru funcționarea normală a top boxului, în mod optim 4 gigabytes, doi vor fi suficienți dacă sunteți mai interesat de conținutul de televiziune și YouTube decât de aplicațiile și jocurile de divertisment.

Sistem de operare

Sincer, interfața convenabilă, iubită și ușor de înțeles a Android, în ceea ce privește ușurința utilizării internetului, este dificil de comparat cu sistemele de operare de pe televizoarele inteligente. În loc de o funcționalitate TV separată, primim o platformă multimedia cu funcții depline. Este optim și convenabil. Este bine când sistemul de operare al versiunii actuale este actualizat la timp în timp util.

Rezoluții de ecran acceptabile

Este simplu – cu cât mai mult, cu atât mai bine. Fiecare spectator dorește să vadă o imagine de înaltă calitate pe marele ecran. O imagine în Full HD va arăta deja bine pe un ecran de 40 inch. Asigurați-vă cu popcorn și CocaColla, sunați-vă prietenii și urmăriți-vă filmele preferate de parcă ați fi la cinema.

Conexiune prin cablu

Asigurați-vă că canalul de intrare primește cel puțin 100 Mbps. La valori mai mici, calitatea filmărilor scade.

Tip conexiune TV

Opțiuni de conectare – USB, HDMI, slot pentru card de memorie. Informațiile sunt transferate rapid prin portul HDMI și nu se pierde calitatea imaginii. Este convenabil atunci când top box-ul are cel puțin 2 porturi USB. Va fi minunat dacă cel puțin unul dintre ei are standardul 3.0.

Disponibilitatea modulelor wireless

Tehnologia Wi-Fi de 5 GHz va îmbunătăți semnificativ viteza conexiunii aeriene și lățimea de bandă a conținutului video de înaltă definiție.

Bluetooth, este mai bine dacă conține versiunea actuală 5, va face posibilă conectarea joystick-urilor jocului, căștilor fără fir, difuzoarelor.

Prefixul va diversifica divertismentul în orice familie și fiecare generație va găsi ceva interesant în ea.

Acesta este un cadou universal, neobișnuit, pentru orice ocazie specială, când trebuie să faceți întreaga familie fericită cu o singură achiziție.