OPENBOX A6

Openbox A6 1/8 GB UHD 4K & nbsp; – un nou player media de la un producător binecunoscut care acceptă formatul video 4K. Openbox A6 UHD este alimentat de procesorul quad-core Hisilicon Hi3798MV200 de înaltă performanță al Huawei. Cantitatea de RAM este de 1 GB.

Categorie: Etichete: , ,
Share

Media player-ul se bazează pe sistemul de operare Android 7.0 cu carcasă grafică Nougat, care a fost creat special pentru un televizor, proiector și alte dispozitive similare. Datorită optimizării bune, Openbox A6 redă videoclipuri 4K de înaltă definiție la 60 de cadre pe secundă. Funcționarea lină, răspunsul rapid la apăsare și absența oricăror înghețuri fac ca funcționarea playerului media să fie plăcută și confortabilă. Datorită adaptorului Wi-Fi încorporat, Openbox A6 UHD vă permite să descărcați aplicații și jocuri cu un singur clic prin Play Market preinstalat. Aplicațiile preferate YouTube, IPTV, Megogo, browsere, jocuri online și multe altele sunt acum pe televizorul tău! Mii de programe și jocuri pot fi descărcate pe cardul SD, pentru care există un slot în playerul media. De asemenea, are Bluetooth 4.1 încorporat, care vă permite să conectați dispozitive fără fir cu confort și simplitate maximă. Căștile wireless, șoarecii, tastaturile, șoarecii de aer și multe altele sunt acceptate în Openbox A6 UHD. O caracteristică importantă este suportul adaptoarelor USB DVB-T2.

Pe panoul frontal, playerul media are un indicator LED al modului de operare și un senzor de receptor pentru telecomandă. Pe laterale sunt două porturi USB, dintre care unul 3.0. Pe spate există o ieșire digitală HDMI, Ethernet LAN, un slot pentru card de memorie, o ieșire audio optică SPD / F și un port pentru conectarea unui receptor de comandă IR extern. Receptorul vine cu media player-ul și servește pentru un semnal neîntrerupt în cazul în care media player-ul este ascuns în spatele televizorului. Setul vine cu o telecomandă de învățare care poate fi folosită în locul unei telecomenzi standard pentru televizor.

Openbox A6 UHD este realizat din plastic de înaltă calitate într-o carcasă neagră clasică.

Particularitati:

Procesor nou și puternic Hisilicon Hi3798MV200
OS Android 7.0 Nougat
Suport pentru videoclipuri 4K la 60 de cadre pe secundă
Noul format de difuzare H.265 (HEVC)
Wi-Fi și Bluetooth încorporate
Slot MicroSD pentru extinderea memoriei interne
Play Market preinstalat
Mii de jocuri diferite cu suport pentru controler de joc (FlyMouse, Game Pad)
Recepție completă a transmisiilor TV terestre DVB-T/T2 (opțional prin adaptor USB: Openbox® USB-T2)
Învățarea telecomenzii

Pachetul include: 1. Openbox A6 UHD media player. 2. Învățarea telecomenzii. 3. Receptor IR extern. 4. Cablu HDMI. 5. Alimentare. 6. Instruire.

Informații suplimentare

Бренд

Openbox