HK1 COOL

Cutia Smart TV HK1 Mini 2GB/16GB este concepută pentru timpul liber perfect. Set-top box-ul va găsi ceva pentru a distra fiecare membru al familiei: canale TV, o bibliotecă video, internet, jocuri, aplicații, muzică, rețele sociale și multe alte divertisment vor fi disponibile pe marele ecran al televizorului și absolut gratuit.

Categorie: Etichete: , ,
Share

Principalele avantaje:

2 GB RAM 16 GB memorie internă, care vă permite să încărcați orice aplicație cu o viteză fulgerătoare și să comutați rapid între sarcinile încărcate în memorie
WiFi 802.11b/g/n 2,4 GHz
Cip RK3229 cu procesor ARM Cortex-A53 cu 4 nuclee și accelerator video Mali 450 cu 5 nuclee
Android 8.1
Suport microSD de până la 32 GB
Suportă U DISK și USB HDD de până la 1TB
Compatibilitatea H.264-H.265 4096 x 2160 Ultra HD vă permite să vă bucurați de filme 4K și 3D
Suport pentru tastatură și mouse cu fir și fără fir prin portul USB

Posibilitati:

Navigare cu drepturi depline pe Internet folosind browserul încorporat
Vizionați online canale TV la calitate înaltă, inclusiv la rezoluție HD
Vizionarea de filme cu cinematografe online
Acces la rețelele sociale Facebook, Twitter și alte servicii online
Instalarea de jocuri și aplicații Android prin Play Market

Vizionarea emisiunilor, emisiunilor TV, serialelor și filmelor preferate a devenit și mai confortabilă. Media player-ul acceptă video 4K și redă 60 de cadre pe secundă, datorită cărora claritatea, netezimea și calitatea imaginii cresc semnificativ în comparație cu FullHD obișnuit. De asemenea, este echipat cu tehnologii HDR, imagistice și video, a căror gamă de luminozitate depășește capacitățile tehnologiilor standard.

Specificații:

Cutia Smart TV Protech HK1 Mini 2GB/16GB are o configurație de sistem bine echilibrată – cutia se bazează pe cipul RK3229 bine dovedit, care include un procesor ARM Cortex-A53 quad-core și un accelerator video Mali 450 cu cinci nuclee, care oferă suport pentru redarea aproape a tuturor formatelor media cunoscute, cum ar fi H.264, H.265 etc.
Protech HK1 Mini are și cantitatea optimă de RAM și memorie internă – 2 GB DDR3 + 16 GB EMMC, care, potrivit multor experți, este cea mai reușită combinație. Suficient spațiu pentru a instala aplicațiile și jocurile tale preferate, care vor abunde datorită sistemului de operare Android 8.1. În plus, set-top box-ul acceptă carduri de memorie microSD de până la 32 GB, precum și U DISK și USB HDD de până la 1TB. În plus, utilizatorul are acces la Android Play Market, de unde puteți instala orice aplicație.
Dintre capabilitățile wireless, set-top box-ul acceptă WiFi 802.11b/g/n 2.4GHz. Există, de asemenea, un adaptor Ethernet cu o viteză a portului de 100 Mbps.
Telecomandă
Producătorul a lucrat la telecomandă nu numai în ceea ce privește designul, ci și ergonomia. Se potrivește confortabil în mână, butoanele sunt apăsate cu un clic clar. Aparatul este alimentat de două baterii AAA (nu sunt incluse).
Interfețe de conectare
Corpul consolei conține sigla în partea de sus. Avantajul este, de asemenea, un set bogat de interfețe periferice, există 2 conectori USB, o ieșire audio-video analogică pentru conectarea televizoarelor vechi prin „lalele” și un HDMI 2.0 complet pentru transferul de conținut digital greu.

Informații suplimentare

Бренд

HK1