AnyCast M9 Plus

Adaptorul Wi-Fi AnyCast (sau stick-ul hdmi) vă va ajuta să extindeți capacitățile televizorului dvs., chiar dacă acesta nu are funcții Smart-TV. Dispozitivul este poziționat ca o alternativă mult mai ieftină la stick-urile de marcă și este capabil să răspundă nevoilor unui număr mare de utilizatori.

Categorie: Etichete: , ,
Share

Aspectul dispozitivului

Corpul AnyCast este realizat din plastic negru dur. Dimensiunile în miniatură sunt comparabile cu o unitate flash obișnuită. Nu există elemente de control pe carcasă și nu sunt necesare. Există un LED pentru indicarea puterii, precum și conectori HDMI și micro-USB. O antenă Wi-Fi de la distanță este proiectată pentru a îmbunătăți calitatea comunicării și pentru a găsi cel mai bun loc pentru dispozitiv.

Umplutura hardware

O umplutură destul de solidă se potrivește într-o carcasă în miniatură: procesorul Rockchip RK2928 cu arhitectura Cortex A9 are o frecvență de operare de 1,2 GHz. Linux este folosit pentru control, iar 256 MB de RAM DDR3 asigură o funcționare fără probleme. Adaptorul video Mali-400 este responsabil pentru formarea imaginii.

Comunicare fără fire

Pentru a începe, trebuie să faceți câțiva pași simpli. Tot ce trebuie să faceți este să conectați AnyCast la portul HDMI al televizorului sau al proiectorului și să vă conectați cu smartphone-ul/tableta/laptop-ul. Suport pentru standardele de transfer de date Airmirror, DLNA, Airplay Miracast va oferi o compatibilitate excelentă cu marea majoritate a dispozitivelor moderne. Orice gadget-uri cu Android, iOS/MacOS la bord se vor putea conecta la adaptor fără probleme. După aceea, puteți transmite tot ce se întâmplă pe ecranul dispozitivului dvs. portabil la televizor.

Configurare și funcționare

Pentru a accesa setările, trebuie doar să selectați portul HDMI corespunzător din meniul Dispozitive de intrare al televizorului. Ecranul va afișa vizual pașii de configurare a conexiunii. Adaptorul va crea o nouă rețea fără fir Anycast la care vă puteți conecta cu orice dispozitiv compatibil. După ce ați configurat dispozitivul o dată, data viitoare toți parametrii vor fi „preluați” automat. Adaptorul acceptă o gamă destul de largă de rezoluții video, care depinde de sistemul de operare al dispozitivului de transmitere.

Informații suplimentare

Бренд

AnyCast