X96-X6-4GB-32GB
X96 X6 4/32GB
X96 X6 4/32GB

X96 X6 4/32GB

Set-top box Smart TV X96 X6 – a devenit o continuare a liniei legendare de set-top box-uri smart TV productive la un preț accesibil! Principala diferență a acestei casete smart tv este că are 8 gigaocteți de memorie RAM, ceea ce este o cifră record pe care 99% dintre casetele TV și chiar televizoarele inteligente nu o pot egala.

Share

Majoritatea boxelor smart tv de la X96 au folosit cipuri de siliciu de la Amlogic, dar această versiune de performanță folosește un procesor de la Rockchip și anume RK3566. Acest procesor are 4 nuclee fizice cu performanțe ridicate. Cortex-A55 are o viteză de ceas de 1,8 GHz, în plus, nucleul grafic Mali G52 este integrat în procesor, ceea ce permite utilizatorului să vizualizeze videoclipuri 4k la o rată de cadre de 60 FPS fără înghețari sau probleme. Dacă sunteți un cunoscător al vizionarii videoclipurilor la rezoluție ultra-înaltă, cutia TV inteligentă X96 X6 vă va putea mulțumi cu capacitatea de a reda videoclipuri la rezoluție 8k cu o rată de cadre de 30FPS, ceea ce este un indicator destul de ridicat.

RAM este o caracteristică distinctivă a acestui dispozitiv, sunt disponibile 3 configurații pentru 2, 4 și 8 gigaocteți de RAM. 8 GB de RAM este una dintre cele mai mari din industrie, cu o astfel de marjă puteți juca jocuri solicitante, aplicații pentru serviciu, precum și încărcați un smart TV box în modul multitasking. Pentru a stoca fișiere și aplicații pentru lucru, cutia Android este echipată cu o unitate de 64 de gigaocteți. Dacă spațiul de stocare încorporat nu este suficient pentru dvs., puteți instala suplimentar un card de memorie de până la 128 de gigaocteți, extinzând astfel semnificativ volumul.

Sistemul de operare Android 11 se caracterizează prin viteză mare, suport pentru toate aplicațiile moderne de la PlayMarket, precum și prezența mai multor codecuri și alte tehnologii care îmbunătățesc redarea video.

Ce se poate conecta la smart tv box X96 X6

Această cutie smart TV are un set complet de porturi care vă vor permite să conectați aproape orice periferice și alte dispozitive.

Conectorii USB 2.0 vă permit să conectați diverse periferice – telecomenzi, șoareci, tastaturi, căști și alte dispozitive.
Versiunea USB 3.0 este recomandată pentru utilizarea cu unități externe, deoarece are o viteză mare de transfer de fișiere.
Portul optic este folosit pentru a conecta echipamente audio de înaltă calitate, ceea ce vă va permite să recreați atmosfera unui cinema cu sunet de înaltă calitate acasă.
Portul LAN este proiectat pentru a conecta Internet prin cablu cu o lățime de bandă de până la 1 Gbps.
DC este conectorul pentru conectarea adaptorului de alimentare.
HDMI – un port pentru conectarea unei casete TV la un televizor, monitor, proiector sau orice alt dispozitiv.

Informații suplimentare

Бренд

X96