X96-mini-(1-8-Gb)
X96 mini 1/8 GB
X96 mini 1/8 GB

X96 mini 1/8 GB

Una dintre opțiunile de transformare a unui televizor într-un Smart TV este instalarea mini smart box-ului X96. Set-top box-ul a fost dezvoltat pe baza popularului model X96, de care se deosebește prin dimensiuni mai mici și funcții avansate. Posibilitatea de a conecta o telecomandă aero prin USB asigură o funcționare stabilă atunci când dispozitivul este plasat într-un loc greu accesibil pentru un semnal.

Categorie: Etichete: , ,
Share

Caracteristici ale cutiei mini tv x96:

Mini TV Box-ul X96 se bazează pe un procesor quad-core Amlogic S905W modificat. Față de procesorul S905 anterior, cel actualizat diferă în ceea ce privește suportul pentru decodoarele hardware Smart Video Engine (AVE), care sunt responsabile pentru redarea lină a videoclipurilor în flux.

Modelul X96 mini tv box poate fi achiziționat în două versiuni cu raportul de RAM și memorie încorporată 1/8 GB și 2/16 GB. Dacă este necesar, poate fi mărit până la 32 GB folosind micro SD. Cu toate acestea, în noua versiune a sistemului de operare, 2/16 GB de memorie va oferi o imagine mai lină și o comutare între programe.

Cutia TV este echipată cu o interfață ușor de utilizat și setări standard ale sistemului Android și funcționează sub versiunea actuală a Android 7.1.2 Nougat. Placa grafică Mali-450 acceptă rezoluții de până la 2160 de pixeli, astfel încât să vă puteți bucura de vizionarea filmelor sau videoclipurilor preferate în 4K. Accesul la conținutul site-ului, vizionarea a peste 70 de canale, conversația pe Skype, jocurile pe ecranul mare sunt principalele caracteristici ale X96 mini 2/16 tv box.

Avantaje suplimentare ale X96 mini smart tv box:

Amplasarea convenabilă a porturilor pe lateral și pe panoul din spate facilitează conectarea cablurilor. Viteza, fluiditatea de funcționare și prețul bugetar fac din acest dispozitiv o achiziție atractivă.
Pe partea superioară a casetei X96 mini Android TV, există ieșiri pentru conectarea sursei de alimentare, audio-video și receptorul telecomenzii.
În stânga sunt două porturi USB 2.0 și unul pentru un card micro SD.

Mini kit-ul X96 include:

Telecomandă;
cablu HDMI,
Alimentare electrică;
Instruire;
cutie TV.

Informații suplimentare

Бренд

X96