Ugoos X4 Plus 4/64 GB

Gama Ugoos X4 vine în trei variante: X4 Cube 2/16GB, X4 Pro 4/32GB și X4 Plus 4/64GB. Ugoos X4 Plus face față fără probleme aplicațiilor care necesită resurse și jocurilor Android. are un procesor de mare viteză cu 4 nuclee Amlogic S905X4, GPU ARM Mali-G31 (Dvalin), 4 GB DDR4 RAM și 64 GB memorie internă.

Categorie: Etichete: , ,
Share

Acest model are suport hardware pentru decodarea fluxurilor video AV1. Cine nu stie inca ce este un set-top box, atunci in termeni simpli este ca o tableta conectata la televizorul tau, unde acesta din urma actioneaza ca un monitor.

În ceea ce privește funcționalitatea, acest model este mai puternic decât televizoarele convenționale cu Smart TV încorporat. Puteți viziona filme, cinematografe, TV online (YouTV, SWEET.TV, Megogo, Kyivstar TV și altele), puteți citi știri, IPTV, juca jocuri, youtube și multe altele pe care imaginația și posibilitățile tale îți doresc.

Prefixul X4 Plus rulează pe sistemul de operare Android 11. Firmware-ul din fabrică are o piață Google Play preinstalată pentru căutarea și instalarea tuturor tipurilor de aplicații pe Android. Cutia TV are suport pentru instalarea aplicațiilor din alte surse (Aptoide, site-uri terțe, arhive de aplicații etc.). Avantajul X4 Plus, spre deosebire de versiunile reduse pentru televizoarele Smart TV, este accesul la o gamă largă de conținut gratuit și variat, precum și la versiuni complete de aplicații.

Este instalat un procesor puternic, accelerator video Mali G31 de înaltă performanță, care acceptă multe formate de fișiere media cunoscute, video 4K Ultra HD, Full HD 1080p, video 3D, H.265 HEVC modern, formate de compresie VP9, ​​tehnologii HDR etc. Dispozitivul este echipat cu un port USB 3.0 rapid dacă doriți să vizualizați fișiere media de înaltă calitate de pe o unitate flash USB sau unități externe.

Cutia inteligentă este conectată la internet prin WiFi de mare viteză de 2,4 GHz sau 5 GHz. O antenă exterioară se adaugă destul de bine la raza de recepție. Dacă aveți disponibil un canal de internet gigabit, atunci aveți posibilitatea de a utiliza o conexiune prin cablu la portul LAN 10/100/1000 Mbps.

Cutia TV are Bluetooth, datorită căruia puteți conecta un gamepad wireless, căști, difuzoare audio și alte gadget-uri.

Bonusul acestui model este secțiunea Setări X4 a casetei smart TV X4 Plus. Are o funcționalitate în care utilizatorul poate gestiona o varietate de funcții suplimentare, de exemplu, setări de redare (cadru automat), setări „Superuser” (drepturi de rădăcină), configurarea serverului de fișiere Samba și a clientului CIFS pentru acces wireless la memoria player-ului media sau la memoria unei unități de rețea din playerul media, panoul de informații, accesul la aplicația pentru controlul playerului video de pe un smartphone, configurarea butoanelor joystick-ului și a unei telecomenzi suplimentare și multe altele.

Întrebări frecvente pentru cumpărători:

1. Gama de lucru pe WiFi?

Spre deosebire de telefoane și tablete, recepția WiFi pentru toate boxele TV este mai slabă, așa că dacă routerul se află în spatele obstacolelor (pereți, uși etc.), se recomandă conectarea casetei TV printr-un cablu LAN.

2. Ce viteză de internet este necesară pentru ca dispozitivul să funcționeze?

Youtube și IPTV 720p HD gata de la 5 Mbps

Youtube și IPTV 1080p Full HD de la 10 Mbps

Youtube și IPTV 4K de la 40 Mbps

Torrente 1080p Full HD de la 50 Mbps

Torrente 4K de la 100 Mbps

3. Dispozitivul acceptă controlul vocal?

Cutia TV acceptă căutarea vocală, dar telecomanda nu vine cu microfon. În plus, puteți cumpăra o armă cu aer comprimat cu microfon din magazinul nostru online și vă puteți bucura din plin de capacitatea de a controla dispozitivul folosind comenzi vocale.

Specificații:

• Sistem de operare: Android 11
• Procesor: 4-core Amlogic S905X4 quad-core ARM® Cortex™ A55
• GPU GPU: Davlin MP2 Mali-G31
• RAM: 4 GB DDR4
• ROM intern: 64GB EMMC
• Memorie suplimentară: capacitate maximă card de memorie – 64 GB, USB Flash sau conexiune hard disk
• Rețea: WIFI 2.4GHz + 5GHz, Lan Ethernet până la 1000Mbps
• Suport: Bluetooth
• Conectori: HDMI – 1 buc, USB 2.0 – 1 buc, USB 3.0 – 1 buc, MicroSD, AV-out (ieșire audio-video analogică), Ethernet 1000 Mbps, SPDIF, IR-in (pentru portul IR)
• Afișaj: 4K UHD, Full HD 1080p, HD 720p etc. Suport HDR
• Interfață multilingvă

Setul include:

• cutie TV
• Telecomanda IR (baterii nu sunt incluse, sunt necesare 2 bucăți AAA)
• Alimentare electrică
• Cablu HDMI
• Antenă
• Extensie receptor IR

Informații suplimentare

Бренд

Ugoos