Ugoos X3 PRO 4/32 GB

Ugoos X3 Pro face față fără probleme aplicațiilor care necesită resurse și jocurilor Android. are un procesor de mare viteză cu 4 nuclee Amlogic S905X3, GPU ARM Mali-G31 (Dvalin), 4 GB DDR4 RAM și 32 GB memorie internă. Cine nu stie inca ce este un set-top box, atunci in termeni simpli este ca o tableta conectata la televizorul tau, unde acesta din urma actioneaza ca un monitor.

Categorie: Etichete: , ,
Share

În ceea ce privește funcționalitatea, acest model este mai puternic decât televizoarele convenționale cu Smart TV încorporat. Puteți viziona filme, cinematografe, TV online (YouTV, SWEET.TV, Megogo, Kyivstar TV și altele), puteți citi știri, IPTV, juca jocuri, youtube și multe altele pe care imaginația și posibilitățile tale îți doresc.

Set-top box-ul X3 Pro rulează pe sistemul de operare Android 9.0. Firmware-ul din fabrică are o piață Google Play preinstalată pentru căutarea și instalarea de tot felul de aplicații pe Android. Cutia TV are suport pentru instalarea aplicațiilor din alte surse (Aptoide, site-uri terțe, arhive de aplicații etc.). Avantajul lui X3 Pro, spre deosebire de versiunile reduse pentru televizoarele Smart TV, este accesul la o gamă largă de conținut gratuit și divers, precum și la versiuni complete de aplicații.

Este instalat un procesor puternic, accelerator video Mali G31 de înaltă performanță, care acceptă multe formate de fișiere media cunoscute, video 4K Ultra HD, Full HD 1080p, video 3D, H.265 HEVC modern, formate de compresie VP9, ​​tehnologii HDR etc. Dispozitivul este echipat cu un port USB 3.0 rapid dacă doriți să vizualizați fișiere media de înaltă calitate de pe o unitate flash USB sau unități externe.

Puteți cumpăra Ugoos X3 Pro Smart TV box din magazinul nostru online cu livrare și la un preț accesibil. Media player-ul Ugoos X3 Pro se conectează la televizor printr-un port HDMI, cablul necesar este deja inclus. Este posibil să conectați dispozitivul atât la televizoare moderne noi, cât și la modele vechi fără port HDMI – acest model de decodificator TV are o ieșire AV (trebuie doar să cumpărați un cablu adaptor de la miniJack 3,5 mm la 3xRCA – trei ” lalele”).

Cutia inteligentă este conectată la internet prin WiFi de mare viteză de 2,4 GHz sau 5 GHz. O antenă exterioară se adaugă destul de bine la raza de recepție. Dacă aveți disponibil un canal de internet gigabit, atunci aveți posibilitatea de a utiliza o conexiune prin cablu la portul LAN 10/100/1000 Mbps.

Cutia TV are Bluetooth, datorită căruia puteți conecta un gamepad wireless, căști, difuzoare audio și alte gadget-uri.

Bonusul acestui model este secțiunea Setări X3 a cutiei smart TV X3 Pro. Are o funcționalitate în care utilizatorul poate gestiona o varietate de funcții suplimentare, de exemplu, setări de redare (cadru automat), setări „Superuser” (drepturi de rădăcină), configurarea serverului de fișiere Samba și a clientului CIFS pentru acces wireless la memoria player-ului media sau la memoria unei unități de rețea din playerul media, panoul de informații, accesul la aplicația pentru controlul playerului video de pe un smartphone, configurarea butoanelor joystick-ului și a unei telecomenzi suplimentare și multe altele.

Întrebări frecvente pentru cumpărători:

1. Gama de lucru pe WiFi?

Spre deosebire de telefoane și tablete, recepția WiFi pentru toate casetele TV este mai slabă, așa că dacă routerul se află în spatele obstacolelor (pereți, uși etc.), se recomandă conectarea casetei TV printr-un cablu LAN.

2. Ce viteză de internet este necesară pentru ca dispozitivul să funcționeze?

Youtube și IPTV 720p HD gata de la 5 Mbps

Youtube și IPTV 1080p Full HD de la 10 Mbps

Youtube și IPTV 4K de la 40 Mbps

Torrente 1080p Full HD de la 50 Mbps

Torrente 4K de la 100 Mbps

3. Dispozitivul acceptă controlul vocal?

Cutia TV acceptă căutarea vocală, dar telecomanda nu vine cu microfon. În plus, puteți cumpăra o armă cu aer comprimat cu microfon din magazinul nostru online și vă puteți bucura din plin de capacitatea de a controla dispozitivul folosind comenzi vocale.

Specificații:

• Sistem de operare: Android 9
• Procesor: 4-core Amlogic S905X3 quad-core ARM® Cortex™ A55
• GPU GPU: Davlin MP2 Mali-G31
• RAM: 4 GB DDR4
• ROM intern: 32GB EMMC
• Memorie suplimentară: dimensiunea maximă a cardului de memorie – 64 GB, conexiune USB Flash sau hard disk
• Rețea: WIFI 2.4GHz + 5GHz, Lan Ethernet până la 1000Mbps
• Suport: Bluetooth
• Conectori: HDMI – 1 buc, USB 2.0 – 1 buc, USB 3.0 – 1 buc, MicroSD, AV-out (ieșire audio-video analogică), Ethernet 1000 Mbps, SPDIF, IR-in (pentru extensia portului IR) )
• Afișaj: 4K UHD, Full HD 1080p, HD 720p etc. Suport HDR
• Interfață multilingvă

Setul include:

• cutie TV
• Telecomanda IR (baterii nu sunt incluse, sunt necesare 2 bucăți AAA)
• Alimentare electrică
• Cablu HDMI
• Antenă
• Extensie receptor IR
• Card de garantie

Informații suplimentare

Бренд

Ugoos