Mecool KM9 Pro Classic 2/16 GB

Cutia TV Mecool KM9 Pro Classic este certificată de Google și aparține unei familii de dispozitive bazate pe sistemul de operare Android TV, care este conceput special pentru televizoare și set-top box-uri, deoarece. are o interfață mai simplă și este complet adaptat pentru a funcționa cu console.

Categorie: Etichete: , ,
Share

Cutia TV este echipată cu o telecomandă Bluetooth cu căutare și control vocal. Mecool KM9 Pro Classic 2/16 are un procesor Amlogic S905X2 cu 4 nuclee de mare viteză, un GPU ARM Mali-G31 (Dvalin), 2 GB RAM și 16 GB memorie internă. Dispozitivul vă va transforma televizorul obișnuit într-un Smart TV cu acces la internet de mare viteză.

Mecool KM9 Pro rulează pe sistemul de operare Android TV 10. Set-top box-ul vine preinstalat cu o versiune specială a magazinului Google Play, unde puteți găsi cu ușurință toate aplicațiile care sunt pe deplin compatibile cu sistemul de operare Android TV. Este posibil să instalați și să căutați aplicații din alte surse. Vrei să vizionezi filmul sau serialul tău preferat, indiferent de ghidul de programe? De bună calitate, la un moment convenabil? Cumpărați un media player Mecool KM9 Pro 2/16 GB și instalați aplicații pentru vizionarea canalelor TV prin Internet (YouTV, SWEET.TV, Megogo, Kyivstar TV și altele) sau în cinematografe online și vizionați cu plăcere. Mai mult, puteți juca numeroase jocuri, puteți conecta joystick-uri, tastaturi sau șoareci la acesta pentru a lucra și a vă relaxa în timpul liber.

Poți cumpăra Smart TV Box Mecool KM9 Pro Classic 2/16 GB din magazinul nostru online cu livrare și la un preț accesibil. Media player-ul Mecool KM9 Pro se conectează la televizor printr-un port HDMI, cablul necesar este deja inclus. Mecool KM9 Pro Classic 2/16 GB poate reda videoclipuri 4K. Este posibil să se conecteze atât la televizoare noi moderne, cât și la modele vechi fără port HDMI, acest model de decodificator TV are o ieșire AV (trebuie doar să cumpărați un cablu adaptor de la miniJack 3,5 mm la 3xRCA – trei „lalele” ).

Cutia inteligentă este conectată la internet prin WiFi de mare viteză de 2,4 GHz sau 5 GHz. De asemenea, aveți posibilitatea de a utiliza o conexiune prin cablu la portul LAN de 10/100 Mbps.

Cutia TV are Bluetooth, datorită căruia puteți conecta un gamepad wireless, căști, difuzoare audio și alte gadget-uri.

Capacitatea de memorie poate fi extinsa cu un card de memorie micro SD. În plus, nu uitați că orice stocare de date poate fi conectată la set-top box, chiar și hard disk-uri externe. Pentru a vizualiza fișiere media de pe medii externe (carduri de memorie, unități flash, unități externe SSD HDD etc.), puteți utiliza portul USB 2.0 sau USB 3.0 încorporat.

Întrebări frecvente pentru cumpărători:

1. Gama de lucru pe WiFi?

Spre deosebire de telefoane și tablete, recepția WiFi pentru toate boxele TV este mai slabă, așa că dacă routerul se află în spatele obstacolelor (pereți, uși etc.), se recomandă conectarea casetei TV printr-un cablu LAN.

2. Ce viteză de internet este necesară pentru ca dispozitivul să funcționeze?

Youtube și IPTV 720p HD gata de la 5 Mbps

Youtube și IPTV 1080p Full HD de la 10 Mbps

Youtube și IPTV 4K de la 40 Mbps

Torrente 1080p Full HD de la 50 Mbps

Torrente 4K de la 100 Mbps

Specificații:

• Sistem de operare: Android TV 10
• Procesor: 4-core Amlogic S905X2 quad-core ARM® Cortex™ A53
• GPU GPU: Davlin MP2 Mali-G31
• RAM: 2 GB
• ROM intern: 16GB EMMC
• Memorie suplimentară: capacitate maximă card de memorie – 64 GB, USB Flash sau conexiune hard disk
• Rețea: WIFI 2.4GHz + 5GHz, LAN Ethernet până la 100Mbps
• Suport: Bluetooth
• Conectori: HDMI – 1 buc, USB 2.0 – 1 buc, USB 3.0 – 1 buc, MicroSD, ieșire AV (ieșire audio-video analogică), Ethernet 100 Mbps
• Afișaj: 4K UHD 60fps, Full HD 1080p, HD 720p etc. Suport HDR
• Interfață multilingvă

Setul include:

• cutie TV
• Telecomanda Bluetooth cu microfon (baterii nu sunt incluse, sunt necesare 2 buc AAA)
• Alimentare electrică
• Cablu HDMI
• Card de garantie

Informații suplimentare

Бренд

Mecool