Mecool KD5 TV Stick

Mecool KD5 rulează pe sistemul de operare Android 11 ATV (Android TV). Utilizatorul are acces la Android Play Market, de unde puteți instala orice aplicație.

Categorie: Etichete: , ,
Share

Procesor

KD5 este alimentat de un procesor quad-core Amlogic S805X2. SoC AMlogic S805X2 este un procesor quad-core de 12 nm cu procesoare ARM Cortex-A35. Procesorul are suficientă putere pentru a rula orice aplicație și are un decodor hardware AV1. Suporta HDR 10, HDR10+.

Memorie

Set-top box inteligent are 1 GB RAM și 8 GB memorie internă

Interfețe

Cutia TV are următoarele interfețe:

1* HDTV 2.1 Dynamic HDR 4Kx2K la rezoluție maximă de 60
1 * Micro USB 5V/1A

Reţea

Set-top box inteligent Mecool KD5 se conectează la internet folosind Wi-Fi 1T1R 802.11 a/b/g/n/ac 2.4+5G Wi-Fi. Set-top box-ul are Bluetooth 5.0

Suport pentru tehnologia de afișare fără fir

Set-top box-ul acceptă standardele de afișare wireless existente: Airplay, Miracast, DLNA. Aceste tehnologii permit utilizatorului unui smartphone (tabletă) de pe sistemul de operare Android și IOS să transmită o imagine de pe dispozitiv la televizor.

Posibilitati:

– Navigarea completă pe Internet utilizând browserul încorporat;
– Vizionați canale TV online la calitate înaltă
– Vizionați filme cu cinematografe online
– Acces la rețelele sociale Facebook, Twitter și alte servicii online
– Instalarea de jocuri și aplicații Android prin Play Market

Caracteristici principale:

– Concentrat pe servicii de streaming
– Acces instantaneu la conținut AV1, videoclipuri mai strălucitoare și calitate TV fantastică cu mai puține date, economisiți 20-30%.
– Rulează Android 11 pe cel mai recent procesor Amlogic S805x2 cu viteză rapidă și funcționare lină, perfect pentru divertisment la domiciliu, home theater, utilizare în afaceri și multe altele.
-Asistent Google încorporat, acceptă ecosistemul de casă inteligentă Google, cum ar fi vorbirea în telecomanda vocală, puteți accesa rapid divertisment și puteți obține răspunsuri.
– Acceptă procesarea HDR10, HLG HDR, vedeți scene și personaje care prind viață cu un contrast viu, culoare și claritate.
-Acces facil la conținut original nesfârșit din ecosistemul Android, inclusiv YouTube, Amazon Prime Video, Disney+ și multe altele.
– Suportă actualizări OTA în timp util.
– Ușor și portabil, suficient de mic pentru a încăpea cu ușurință în buzunar.

Echipamente

1. cutie TV KD5
2. 1 * adaptor USB
3. 1 * cablu USB la MICRO USB
4. 1 * cablu HDMI
5. Telecomanda IR+BT
6. Instruire (eng)
7. Card de garanție

Informații suplimentare

Бренд

Mecool