Google Chromecast 3

Bucurați-vă de vizionarea conținutului dvs. preferat la calitate Full HD pe televizor folosind dispozitivul dvs. mobil preferat cu Google Chromecast (a treia generație).

Categorie: Etichete: , ,
Share

Acum totul într-un singur dispozitiv: vizionarea de filme, emisiuni, transmisii live, YouTube, fotografii – este transmis pe televizorul dvs. de pe toate dispozitivele membrilor familiei dvs.
Transmiterea imaginilor de pe telefon la televizor. Pur și simplu conectați Chromecastul la portul HDMI de pe televizor și cu o singură atingere puteți porni și transmite în flux divertismentul preferat direct de pe telefon.
Funcționează cu aplicațiile de streaming pe care le cunoașteți și le iubiți în timp ce vă folosiți gadgetul. Bucurați-vă de canale TV, filme, videoclipuri, ascultați muzică, jucați jocuri, urmăriți sporturi
Utilizați dispozitivul Google Home pentru a vă controla dispozitivul cu vocea
Actualizați-vă televizorul pentru bani puțini fără a cumpăra un televizor nou. Extindeți posibilitățile televizorului dvs. cu acest dispozitiv.
Sisteme de operare acceptate – Android 4.2 și versiuni ulterioare, IOS 9.1 și versiuni ulterioare, Mac OS X 10.9 și versiuni ulterioare, Windows 7 și versiuni ulterioare.
Alimentare: 5 V / 1A.

Conținutul pachetului: Google Chromecast, adaptor (SUA), cablu microUSB (1,5 m), instrucțiuni (eng)

Informații suplimentare

Бренд

Google