Youtube versus televiziune. Este cu mult mai comod de privit youtube la ecranul televizorului 

Ceva timp în urmă televiziunea ca și mass-media a cucerit inimile oamenilor. Cu toate acestea, în prezent televiziunea nu se află pe primul loc.

Smart TV box

În prezent, se acordă preferință mai mult vizionării online, datorită faptului că nu suntem dependenți de ceea ce se difuzează la TV. Persoanele care pînă acum nu dispun de un televizor Smart, pot procura echipamentul tvbox și extindem funcționalul televizorului.

Youtube incontestabil este platforma cu cel mai mare stock de filmulețe video.

Care sunt avantajele youtub-ului pe lîngă versiunea clasică – televizor:

Serviciul este gratuit. Pentru a utiliza pe deplin site-ul, trebuie doar să vă înregistrați și să personalizați canalul. Pe lângă vizionarea filmulețelor video, vă puteți abona la diverse canale și puteți adăuga comentarii care demonstrează atitudinea dvs. față de conținut.

• Pe canalul dvs. puteți crea propria colecție de videoclipuri interesante. Puteți crea lista de videoclipuri cu un anumit conținut în dependență de interesele dstră. Puteți programa vizualizări pentru viitor atunci când o să dispuneți de timp.

• Serviciul este indispensabil pentru cei care caută acces nelimitat la conținut „proaspăt/nou” de bună calitate, precum și pentru cei care doresc să revizuiască episoade vechi de filme, seriale și programe TV.

• Această platformă oferă oportunități extraordinare pentru tinerele talente. De fapt, oferă tuturor șansa de a deveni cunoscuți fără a apela la producător și fără investiții mari.

Libertatea de a vizualiza content-ul pe care îl doriți și cînd doriți.

• Vizualizare gratuită pe orice dispozitiv disponibil. Puteți începe să vizionați videoclipuri la locul de muncă de pe tabletă, puteți continua în drum spre casă pe smartphone sau puteți termina vizionarea acasă la televizor. Condiția principală este accesul la Internet. Pentru a viziona YouTube la televizor, trebuie să achiziționați echipamentul tvbox. Puteți achiziționa
set-ul tvbox accesînd linkul tvbox.md sau lăsând o cerere prin numărul de telefon: 0 602 911 99.

Contentul permanent se înnoiește. Majoritatea canalelor încarcă filmulețe odată cu transmisiunea în direct.

Televizorul este pornit mai des ca „sunet de fundal” atunci când faceți treburi casnice. YouTube, oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege ora și locul în care să vizioneze contentul. Desigur, vizionarea videoclipurilor YouTube pe televizorul dvs. este o plăcere aparte. Dimensiunea ecranului are un impact imens asupra percepției imaginei. 

Ofertă specială doar pentru dstră. Grăbiți-vă!

O să vă ajutăm să alegeți echipamentul TVBOX potrivit

Plasați cererea chiar acum! 

 sau apelați  ☎ 0 602 911 99

© 2021 Android TV BOX pentru vizionarea canalelor online și YouTube în Moldova.
Creat de vadstudio.site