Trecerea la televiziunea digitală a Moldovei? Ce este mai convenabil televizor Smart sau echipament tvbox?

Televiziunea trece treptat la difuzare digitală. Cu toate acestea, nu toți dispun de Smart TV. Din fericire, puteți conecta echipamentul tvbox la televizoare mai vechi.

Smart TV box

Achiziționarea unui set tvbox este necesară dacă televizorul dvs. nu acceptă standardul DVB-T2. Această funcție este la toate dispozitivele CRT și la multe modele învechite de televizoare LCD. Cu toate acestea, rolul setului tvbox nu este doar de a primi un semnal digital, dar și de a extinde funcționalul televizorului.

Există următoarele tipuri de echipamente tvbox:

1) setul tvbox DVB-T2 - servește pentru recepționarea semnalului digital. Dintre funcțiile suplimentare, aceste dispozitive au doar capacitatea de a reda multimedia de pe suporturi externe. De asemenea, puteți înregistra emisiuni TV pe o unitate flash USB sau pe un hard disk extern.

2) Echipament care urmează a fi conectat prin cablu - conceput pentru a primi un semnal codat în format DVB-C. Funcționalitatea unui astfel de set tvbox este, de obicei, limitată la afișarea TV, înregistrarea difuzării și redarea fișierelor media de pe un flash mediu extern. În plus, există un slot pentru un card, care este necesar pentru a debloca pachete de canale suplimentare.

3) Receptor satelit - acceptă standardele DVB-S și DVB-S2. Funcționalitatea acestor echipamente depinde de model. Unele dispozitive au un procesor puternic și, ca urmare, acceptă diferite servicii.

4) Setul tvbox, pe care îl oferim funcționează pe baza sistemului de operare Android, un dispozitiv simplu și ușor de utilizat. Vă va oferi mai multă libertate, posibilitatea de a instala aplicații, de a accesa canale on-air, de a viziona videoclipuri de înaltă calitate etc. Puteți cumpăra setul tvbox lăsând o cerere dînd click pe linkul tvbox.md sau după numărul de telefon: 0 602 911 99. 

Ofertă specială doar pentru dstră. Grăbiți-vă!

O să vă ajutăm să alegeți echipamentul TVBOX potrivit

Plasați cererea chiar acum! 

 sau apelați  ☎ 0 602 911 99

© 2021 Android TV BOX pentru vizionarea canalelor online și YouTube în Moldova.
Creat de vadstudio.site