Informație cu privire la consola pe platforma android pentru tv în diverse modificații

Dacă înscrieți în căutare „set tvbox” veți primi o mulțime de mărci și modele pe care nu le cunoașteți. Așadar, noi am analizat propunerile și am identificat cel mai popular produs.

Smart TV box

Vă prezentăm T95 consola Android pentru TV, cel mai bun produs în raport calitate-preț setul tvbox a ajuns recent pe piață, dar a primit o mulțime de feedback-uri de la utilizatori mulțumiți. Citiți recenziile și vom fi bucuroși dacă o să lăsați solicitarea pe site-ul nostru. Echipamentul inteligent pe bază de Android este o cutie mică cu sigla companiei în partea de sus a carcasei. Nu există porturi de conectare pe panoul frontal, ci doar un indicator de alimentare încorporat și un mini ecran LCD care afișează ora.

Panoul din spate conține porturi de conectore:
• Conector AV (Audio \ Video) pentru conectare chiar și la televizoare vechi.
• LAN pentru conectarea directă a unui cablu Internet dacă nu aveți un router sau WI-FI.
• HDMI versiunea 2.0
• Conector pentru alimentare prin cablu.

În partea stângă a carcasei există 2 conectori USB pentru conectarea diferitelor dispozitive și un slot pentru carduri MICRO SD pentru extinderea/majorarea memoriei.

Principalele caracteristici ale dispozitivului sunt următoarele:
• Cea mai recentă versiune a sistemului lansat pe piață este Android 10
• Cel mai nou procesor de la Allwinner - H616
• Procesor grafic: Mali-G31 MP2. Placă video foarte puternică, ve-ți putea juca și viziona filme fără întrerupere.
• Sunt disponibile mai multe modificări în ceea ce privește capacitatea memoriei încorporate și RAM: 2 GB / 16 GB, 4 GB / 32 GB, 4 GB / 64 GB.

Masa de lucru conține mai multe aplicații preinstalate: PlayMarket, Youtube, Google Chrome. Puteți adăuga alte aplicații utilizate frecvent, pentru a nu le căuta în meniu. Magazinul de aplicații diferă de versiunea instalată pe smartphone-uri, conține aplicații potrivite pentru versiunea Android care este la dstră.

Bineînțeles, majoritatea utilizatorilor au nevoie de setul tvbox pe bază de Android pentru a putea urmări canalele care recent au fost restricționate. Am preinstalat aplicația IPTV pentru dvs.

Imaginea este luminoasă, clară, HDR pornește imediat. Fișierele video de pe unități sunt lansate foarte repede, fără întârzieri. La lansarea 4K de pe Youtube, există pauze ușoare, dar odată cu trecerea la rezoluția Full HD, această problemă dispare complet.
Una dintre caracteristicile firmware-ului este că căutarea vocală nu funcționează încă, sperăm că producătorul va rezolva acest lucru la următoarea actualizare.

În setări este posibil să creați un profil cu acces limitat, pentru a accesa funcțiile setului tvbox, va trebui să introduceți o parolă. Aceasta reprezintă o modalitate convenabilă de a limita timpul petrecut de copii în mediul online.

Pachetul include o telecomandă, un cablu HDMI lung de aproximativ un metru, o sursă de alimentare 2A-5V și un manual de utilizare.

Telecomandă este dotată cu infraroșu, alimentată de două baterii AAA (bateriile nu sunt incluse). În partea de sus a telecomenzii există butoane care vă ajută să setați setul tvbox.

Astăzi puteți găsi cu ușurință echipamentul pentru TV care va îndeplini cerințele dvs. față de preț și calitate, aruncați o privire la ofertele noastre. Puteți cumpăra un echipament performant și ieftin accesînd linkul tvbox.md sau la numărul de telefon: 0 602 911 99. 

Ofertă specială doar pentru dstră. Grăbiți-vă!

O să vă ajutăm să alegeți echipamentul TVBOX potrivit

Plasați cererea chiar acum! 

 sau apelați  ☎ 0 602 911 99

© 2021 Android TV BOX pentru vizionarea canalelor online și YouTube în Moldova.
Creat de vadstudio.site