Echipamentul pe bază de Android pentru a viziona televiziunea gratis

Orice echipament tvbox constă din următoarele elemente: cutia propriu-zisă, tabla de recepție, telecomanda. Dispozitivul primește semnalul, îl convertește și îl transmite înapoi spre televizor transformîndu-l în semnal digital.

Smart TV box

Pentru a viziona televizorul prin intermediul setului tvbox, trebuie să alegeți opțiunea de difuzare a canalelor HDMI. Utilizarea acestuia îmbunătățește semnificativ calitatea transmisiei.

De regulă, pe echipament nu există butoane, iar oricare setare/schimbare se face cu ajutorul telecomenzii. Imaginea este transmisă televizorului utilizând un cablu prevăzut cu 3 ”lalele” la capăt sau HDMI. Această soluție este relevantă chiar și pentru televizoarele telescopice vechi. Singurele excepții sunt televizoarele care nu au intrări video tradiționale.

Orice echipament are cel puțin un conector USB - la care puteți conecta o unitate flash USB sau un hard disk. Acest lucru este necesar în următoarele cazuri:
• Conectarea de tipuri de memorie externă.
• Puteți asculta muzică. Este convenabil atunci când sunetul de pe dispozitiv este transmis către difuzoare.
• Înregistrarea filmelor/programelor. Este posibil să le înregistrați fără ca să porniți televizorul.

Principala caracteristică pentru care v-ar plăcea acest eschipament este posibilitatea de a viziona gratuit canalele care sunt restricționate în zona dstră geografică.
Cum să alegeți echipamentul potrivit pentru televizorul dvs.?
• Stabiliți bugetul de achiziție. Piața este plină de oferte, puteți alege un dispozitiv ieftin și de bună calitate.
• Aflați funcțiile setului tvbox. Aproape toate modelele noi de android tvbox vă permit să redați un număr mare de formate de pe diferite dispozitive și să vă bucurați de un procesor puternic cu 8 nuclee.
• Determinați scopul. Pentru jocuri, de exemplu, este necesar să selectați modele cu o transmisie bună a imaginii și un procesor puternic. Dar un model mai simplu este potrivit pentru vizionarea filmelor.
• Acordați atenție recenziilor utilizatorilor. Pe net puteți găsi multe recenzii pentru acest produs sau altul. Dacă există reclamații cu privire la un anumit model, atunci este mai bine să refuzați să îl cumpărați și să luați în considerare alte opțiuni.

Acordați atenție modelului tvbox T95, un dispozitiv cu o placă video de înaltă calitate, memorie RAM bună și memorie internă. Echipamentul este totalmente configurat. De asemenea, oferim garanție pe termen de un an.

Puteți procura setul accesînd linkul: tvbox.md sau puteți afla mai multă informație prin telefon: 0 602 911 99.

Ofertă specială doar pentru dstră. Grăbiți-vă!

O să vă ajutăm să alegeți echipamentul TVBOX potrivit

Plasați cererea chiar acum! 

 sau apelați  ☎ 0 602 911 99

© 2021 Android TV BOX pentru vizionarea canalelor online și YouTube în Moldova.
Creat de vadstudio.site