De ce echipamentul pentru televizor este ”inteligent”? 

Acest dispozitiv transformă un televizor simplu în unul Smart. Poate funcționa chiar și la un televizor care a fost lansat cu 15 ani în urmă.

Smart TV box

Setul tvbox poate fi conectat la computer și laptop. În acest caz, trebuie să vă asigurați că există posibilitatea de a conecta acest set la un laptop/computator.

Dispozitivul se numește inteligent, deoarece funcționează pe baza sistemului de operare Android. Datorită sistemului de operare se extinde funcționalitatea setului. Datorită faptului că utilizatorul nu are în față un ecran tactil, controlul sistemului a fost ușor modificat. Activarea anumitor funcții se efectuează cu ajutorul telecomenzii. Prin intermediul setului, puteți sincroniza televizorul cu o tabletă sau cu un smartphone.

Oare nu este un miracol posibilitatea de a achiziționa un eschipament care o să vă permită să îi arătați filme vechi, să îi oferiți posibilitatea să asculte muzică. Accesul în internet are loc prin mai multe căi: wi-fi sau prin intermediul cablului Ethernet. Cu alte cuvinte, echipamentul dat transformă televizorul sau monitorul acestuia într-o versiune a laptopului.

Prețul echipamentelor depinde de capacitatea procesorului. Alegerea perfectă este de a alege un echipament cu capacitatea procesorului mai mare.

Aplicațiile și sistemul de operare pot ”stopa imaginea” din când în când, mai ales atunci când jucați și vizionați videoclipuri de înaltă calitate. Vă recomandăm TV BOX eco 2 * 16Gb sau orice alt produs în dependență de preferințele dstră.

Puteți procura consola pentru dstră sau drept cadou pentru cei dragi, accesînd linkul tvbox.md sau apelînd la numărul de telefon 0 602 911 99.   

Ofertă specială doar pentru dstră. Grăbiți-vă!

O să vă ajutăm să alegeți echipamentul TVBOX potrivit

Plasați cererea chiar acum! 

 sau apelați  ☎ 0 602 911 99

© 2021 Android TV BOX pentru vizionarea canalelor online și YouTube în Moldova.
Creat de vadstudio.site