Aplicațiile necesare pentru setul tvbox platforma android

Dacă deja dispuneți de setul nostru tvbox urmează să testați noile funcții a televizorului. Fără instalarea aplicațiilor platforma android vă permite: navigarea în internet, vizionarea filmulețelor pe youtube, puteți asculta muzică pe Google.

Smart TV box

Televizorul Smart poate fi folosit și pentru a efectua ceva mai major. Vă recomandăm să atrageți atenția la modelul T96 tvbox, datorită faptului că calitatea, parametrii și prețul o să vă fie pe plac. Facem livrare pe întreg teritoriul Moldovei. Oferim garanție pe o perioadă de un an de zile. Puteți plasa comanda pe site-ul nostru: tvbox.md sau apelînd numărul de telefon: 060291199.

Vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm să faceți alegerea corectă. Dacă sunteți interesat de un echipament tvbox doar pentru vizionarea canalelor, există cel mai simplu mod: instalați aplicația unui furnizor de conținut, cum ar fi MEGOGO sau Vintera, IVI, abonați-vă și urmăriți canalele furnizate. Dar dacă doriți CEVA mai mult, acordați atenție software-ului suplimentar care extinde funcționalitatea televizorului dvs.

Iată care este software-ul care vă permite să profitați la maximum de funcțiile oferite de Smart TV

Ofertă specială doar pentru dstră. Grăbiți-vă!

O să vă ajutăm să alegeți echipamentul TVBOX potrivit

Plasați cererea chiar acum! 

 sau apelați  ☎ 0 602 911 99

© 2021 Android TV BOX pentru vizionarea canalelor online și YouTube în Moldova.
Creat de vadstudio.site